اخبار

معاون استاندار: دانشگاه جامع علمی کاربردی دانشگاه نسل سوم و چهارم، ارگانیک و نیاز محور است
در گردهمایی تجلیل از مدرسان نمونه دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی

با حضور معاون اجتماعی، سیاسی و امنیتی استاندار ، معاون عمرانی و معاونت امور اقتصادی و توسعه منابع و مدیرکل امور بانوان استانداری خراسان رضوی مراسم تجلیل از اساتید نمونه دانشگاه جامع علمی کاربردی استان برگزار شد.

گردهمایی روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان
دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی برگزارکرد

گردهمایی روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان

دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی با حضور رییس، معاونان و مسوولان واحد استانی اولین گردهمایی روسای مراکز اموزش علمی کاربردی استان را روز چهارشنبه ۲۲فروردین برگزار کرد.

ادامه مطلب
جلسه ویدیوکنفرانس رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی با حوزه گسترش دانشگاه

جلسه کشوری دفتر گسترش دانشگاه از طریق ویدیو کنفرانس در خصوص پذیرش های آتی دانشگاه

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی، مسوول گسترش و مسوول نظارت و ارزیابی واحد استان در جلسه ویدیو کنفرانس مدیرکل حوزه گسترش دانشگاه حضور یافتند.

ادامه مطلب
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی اختتامیه جشنواره رویش دانشگاه جامع را تشریح نمود.
اختتامیه جشنواره رویش دانشگاه جامع علمی کاربردی به روایت تصویر

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی اختتامیه جشنواره رویش دانشگاه جامع علمی کاربردی را تشریح نمود.

ادامه مطلب
ضعف کار گروهی از مشکلات جامعه ما است ما به سهم خود در برطرف کردن این موضوع تلاش می کنیم.
مراکزعلمی کاربردی کشور سطح بندی می شوند.

دکتر محمدحسین امید، ۷ اسفندماه در اختتامیه اولین جشنواره و نمایشگاه درون دانشگاهی رویش دانشگاه جامع علمی- کاربردی کشور که در محل هتل پارس مشهد برگزار شد، با بیان این مطلب اظهار کرد: بر اساس این مصوبه، مراکز سطح یک از ۵ درصد تخفیف بالاسری برخوردار می‌شوند. به این معنا که از مهر سال آینده بالاسری مراکز سطح یک، ۱۰ درصد خواهد بود، یعنی یک سوم کاهش بالا سری است. در این میان مراکز سطح یک مراکزی هستند که در میان مراکز کشور در بحث آموزش، فناوری و مسائل فرهنگی رتبه برتری داشته باشند.

ادامه مطلب
دانشگاه جامع علمی کاربردی،بالاترین فعالیت و هزینه کرد امور فرهنگی را بین دانشگاه ها دارد.
جشنواره های دانشگاه جامع علمی کاربردی عرصه نمایش کار گروهی و تیمی منسجم است.

دکتر امید، رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی در مراسم اختتامیه جشنواره رویش گفت: براساس امار فعالیت های انجام شده، این دانشگاه دربخش فرهنگی بیشترین فعالیت و هزینه کرد را دارد.

ادامه مطلب
امضای تفاهم نامه همکاری بین استانداری خراسان رضوی و دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور

امضای تفاهم نامه همکاری بین استانداری خراسان رضوی و دانشگاه جامع علمی، کاربردی کشور گالری

در جریان دیدار محمدحسین امید، رئیس دانشگاه جامع علمی، کاربردی کشور با علی رضا رشیدیان، استاندار خراسان رضوی؛ تفاهم نامه همکاری بین استانداری و این دانشگاه به امضا رسید.

ادامه مطلب
معاون سیاسی اجتماعی استانداری :جشنواره رویش دانشگاه علمی کاربردی گامی در جهت رسیدن به دانشگاه تمام ساحتی
جشنواره رویش دانشگاه علمی کاربردی گامی در جهت رسیدن به دانشگاه تمام ساحتی

با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی، جشنواره رویش ویژه مراکز علمی کاربردی کشور در محل هتل پارس مشهد برگزار شد