برگزاری  کارگاه آموزشی کارشناسان دانش آموختگان مراکز علمی کاربردی استان
برگزاری کارگاه آموزشی کارشناسان دانش آموختگان مراکز علمی کاربردی استان

دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی ویژه کارشناسان بخش دانش آموختگان مراکز اموزشی خود نمود.

آغاز ثبت نام پذیرش دانشجوی دانشگاه جامع علمی کاربردی بهمن۹۶

آغاز ثبت نام بدون آزمون دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی بهمن ماه سال ۱۳۹۶

ثبت نام متقاضیان پذیرش در دوره های بدون آزمون کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی بهمن ماه سال ۹۶ از روز شنبه مورخ ۱۱/۲۸/۹۶ آغاز و تا روز چهارشنبه مورخ ۹۶/۱۲/۲ ادامه دارد.

برگزاری مراسم اهدای جایزه علمی رضوی

تقدیر از دانشجوی نمونه دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی در مراسم اهدای جایزه علمی رضوی

در مراسم اهدای جایزه علمی رضوی که با همکاری شبکه دانشگاه ها و استانداری خراسان رضوی برگزار شد از دانشجوی نمونه دانشگاه جامع علمی کاربردی بعنوان یکی از ۳۹ برگزیده امسال این جشن تقدیر شد.

ادامه مطلب
نشست خبری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با اصحاب رسانه به مناسبت چهارمین کنگره ملی آموزش عالی مهارت، فناوری واشتغال

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی ودبیران علمی واجرایی کنگره با اصحاب رسانه نشست خبری برگزارکردند.

دکتر محمدحسین امید در نشست خبری که به مناسبت چهارمین کنگره ملی آموزش عالی مهارت، فناوری واشتغال برگزار شد، بر لزوم گفتمان‌سازی آموزش‌های مهارتی در کشور تاکید کرد و گفت: خوشبختانه در حال حاضر آموزش‌های مهارتی در کشور همه‌گیر شده است و گرایش به سمت این آموزش‌ها به ۴۰ درصد افزایش یافته است.

در راستای کیفیت بخشی به فعالیت های مراکز

برگزاری جلسه نظارت و ارزیابی استان

دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خراسان رضوی در راستای بررسی شرایط و کیفیت بخشی به فعالیت تعدادی از مراکز خود روز دوشنبه ۲۵ دی ماه جاری تشکیل جلسه داد.

بازدید رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی از کتابخانه عمومی قلم مشهد
بازدید از کتابخانه عمومی قلم در راستای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی

بازدید رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی از کتابخانه عمومی قلم مشهد

دکتر سلجوقی، رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی به دعوت مدیر کتابخانه عمومی قلم از بخش های مختلف این نهاد بازدید نمود.شایان ذکر است این بازدید به دعوت مدیر کتابخانه عمومی قلم و در راستای آشنایی دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی با این مجموعه عظیم فرهنگی صورت پذیرفت تا گامی باشد در جهت همکاری برای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در شهر.