بازدید از کتابخانه عمومی قلم در راستای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی

بازدید رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی از کتابخانه عمومی قلم مشهد

۲۴ دی ۱۳۹۶ | ۰۸:۵۸ کد : ۳۷۶۰۹ اخبار
تعداد بازدید:۱۸۱۹
دکتر سلجوقی، رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی به دعوت مدیر کتابخانه عمومی قلم از بخش های مختلف این نهاد بازدید نمود.شایان ذکر است این بازدید به دعوت مدیر کتابخانه عمومی قلم و در راستای آشنایی دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی با این مجموعه عظیم فرهنگی صورت پذیرفت تا گامی باشد در جهت همکاری برای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در شهر.
بازدید رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی از کتابخانه عمومی قلم مشهد

قابل ذکر است عرصه مجتمع فرهنگی بقیه‌الله الاعظم (ع) را برادران شگفتی بنا می‌کنند و تولیت موقوفه به عهده حاج یونس شگفتی گذارده می‌شود. جهت اجرای نیّات واقفان بر عرصه یادشده بنای مجتمع فرهنگی طی 4 سال آماده بهره‌برداری می‌شود و تقریباً اولین واحد فرهنگی آن‌که کتابخانه عمومی است به نام کتابخانه عمومی قلم، زیر نظر نهاد کتابخانه عمومی افتتاح میشود. علاوه بر ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی موارد دیگری به این شرح جزء اهداف موقوفه برادران شگفتی ذکرشده است: انجام امور عام‌المنفعه، پرداختن به امور آموزشی، پژوهشی و انتشاراتی، ، تنظیم شعائر اسلامی، ، ارائه خدمات رفاهی و درمانی و معیشتی، ایجاد صندوق قرض‌الحسنه و هرگونه امور خیریه و عام‌المنفعه دیگری که متولیان بنا به‌ضرورت زمان به صلاح تشخیص دهند و در قالب موارد فوق قرار داشته باشد.

برگزاری همایش‌ها و نشست‌های علمی و آموزشی در رشد و اعتلای فرهنگ جامعه نقشی بی‌بدیل دارند. مجموعه کتابخانه عمومی قلم با فراهم آوردن بسترهایی مانند کلاس‌های آموزشی و تالارهای متنوع، با دعوت از اساتید برجسته و گروه‌های علمی و فرهنگی و ایجاد امور همایش جهت تسهیل در استفاده از امکانات مجموعه، نقش خویش را در مشارکت با علاقه‌مندان ایفا می‌کند.