دومین جلسه کمیته برگزاری جشنواره رویش

کمیته برگزاری رویش دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی تشکیل جلسه داد.

۱۵ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۹:۵۶ کد : ۳۷۸۴۴ اخبار
تعداد بازدید:۱۱۵۵
کمیته برگزاری جشنواره رویش دانشگاه چامع علمی کاربردی خراسان رضوی تشکیل جلسه داد.
کمیته برگزاری رویش دانشگاه جامع علمی کاربردی  خراسان رضوی تشکیل جلسه داد.

این جلسه با حضور مهندس عسکری مسوول هماهنگی امور استانها ستاد مرکزی دانشگاه و اعضای این کمیته  در واحد استان خراسان رضوی تشکیل شد و بررسی نحوه برگزاری ، برنامه ها، کارگاه ها و برنامه های متنوع این دوره از جشنواره مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت تا جشنواره با کیفیت برگزار شود و زمینه رشد و کشف استعدادهای کانون های دانشجویی مراکز آموزش علمی کاربردی کشور شناسایی و بروز شود.

شایان ذکر است دانشگاه جامع علمی کاربردی  با هدف رونق بخشیدن به فضای ابتکار، انگیزه بخشیدن به جوانان و شناسایی دانشجویان برگزیده و تسهیل در مسیر آنها به منظور رسیدن به فکری نو و نوآوری و تبدیل دارایی های فکری به ثروت، اقدام به برگزاری جشنواره رویش می کند تا بهترین های این جشنواره را به جشنواره ملی کشور معرفی نماید.