اختتامیه جشنواره رویش دانشگاه جامع علمی کاربردی به روایت تصویر

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی اختتامیه جشنواره رویش دانشگاه جامع را تشریح نمود.

۱۲ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۲:۴۸ کد : ۳۸۲۱۳ اخبار
تعداد بازدید:۲۱۰۸
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی اختتامیه جشنواره رویش دانشگاه جامع علمی کاربردی را تشریح نمود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی درتشریح چگونگی برنامه های اولین جشنواره رویش دانشگاه درگفتگو با خبرنگاران گفت: در چارچوب نمایشگاه درون دانشگاهی به عنوان اختتامیه این جشنواره طی روزهای پنجم تا هفتم اسفند ماه در مشهد، نمایندگانی از 17 استان کشور شرکت کردند.
محمدجواد سلجوقی افزود: جشنواره رویش در چهار بخش اجتماعی، دینی مذهبی، ادبی هنری، فرهنگ و اندیشه برگزار و برگزیدگان در بخشهای کانون برتر، فیلم برتر، تئاتر برتر، موسیقی برتر، کارآفرین برتر، دبیر کانون برتر، کارشناس فرهنگی برتر و چهره نخبگانی برتر توسط داوران انتخاب شدند.
وی ادامه داد: در این نمایشگاه در مجموع 81 مرکز جامع علمی کاربردی از کل کشور در قالب 51 غرفه دستاوردهای کانونهای فرهنگی، علمی، اجتماعی و مذهبی خود را عرضه کردند که از این تعداد 19 غرفه متعلق به مراکز استانها ، 30 غرفه مربوط به مراکز جامع علمی کاربردی خراسان رضوی و دو غرفه مربوط به شبکه علمی کاربردی دانشگاهها بود.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی گفت: چهار مرکز جامع علمی کاربردی این استان نیز در جشنواره شرکت کردند. وی افزود: در مجموع با رای هیات داوران 33 فرد و کانون برتر در جشنواره درون دانشگاهی رویش به عنوان برگزیده انتخاب و تجلیل شدند.
جشنواره درون دانشگاهی رویش ویژه کانونهای اجتماعی، فرهنگی، هنری، علمی و دینی دانشگاه جامع علمی کاربردی آذر ماه امسال آغاز و مراسم پایانی آن به منظور معرفی برگزیدگان با برپایی نمایشگاه دستاوردهای جشنواره به مدت سه روز در مشهد برگزار شد.
دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان متولی اجرای آموزش علمی و کاربردی با بهره گیری از مشارکت سازمانها و دستگاههای دولتی و غیردولتی زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از اوایل دهه 1370 فعال شده است. هم اکنون این دانشگاه هزار و 70 مرکز آموزشی مرتبط با حوزه های دولتی، خصوصی و واحد عمومی در حوزه های صنعت، کشاورزی، فرهنگ و هنر و مدیریت و خدمات اجتماعی در سطح کشور دارد. 421 هزار دانشجو با فعالیت افزون بر 35 هزار مدرس در واحدهای دانشگاه جامع علمی کاربردی تحصیل می کنند

برای دیدن تصاویر این مراسم لینک زیر باز نمایید.

لینک دانلود فایل