دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی برگزارکرد

گردهمایی روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان

۲۶ فروردین ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۲ کد : ۳۸۴۷۵ اخبار
تعداد بازدید:۱۱۹۷
دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی با حضور رییس، معاونان و مسوولان واحد استانی اولین گردهمایی روسای مراکز اموزش علمی کاربردی استان را روز چهارشنبه ۲۲فروردین برگزار کرد.
گردهمایی روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان

دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی با حضور رییس، معاونان و مسوولان واحد استانی اولین گردهمایی روسای مراکز اموزش علمی کاربردی استان را روز چهارشنبه 22فروردین برگزار کرد. در این جلسه، دکتر سلجوقی، رییس واحد استان ضمن خوشامدگویی و تبریک سال نو و مبعث پیامبر اسلام(ص)، برنامه های کلی دانشگاه در سال جدید را اعلام نمود هم چنین در این جلسه شیوه نامه جدید دفتر گسترش دانشگاه در خصوص پذیرش مهر97 تشریح و مورد گفتگو قرار گرفت تا مراکز علاوه بر گروه اصلی حوزه فعالیت خود بنابه ضرورت و نیاز بازار در زیرگروه فرعی معرفی شده نیز بتواند جذب دانشجو داشته باشد، بررسی آمارهای پذیرش مهر و بهمن سال 96 و ارایه راهکارهای مناسب برای جذب دانشجو در راستای تحقق اهداف وزارت علوم جهت گسترش پذیرش دانشجویان مهارتی، از دیگر موارد مورد بحث بود. هم چنین مسوولان واحد استانی دراین جلسه به ارایه آمارهای مراجعین به واحد استانی از طرف مراکزاشاره نمودند و بحث و گفتگو در مورد چگونگی  کاهش مراجعات دانشجویان به واحد استان با افزایش کیفیت خدمات در مراکز پرداختند تا دانشجو نیازی به حضور در واحد استانی دانشگاه نداشته باشد. درپایان این گردهمایی نیز از مراکز برگزیده حوزه پژوهش و منتخبان جشنواره رویش با اهدا لوح، تقدیر به عمل آمد.