در ادامه نشست های دوره ای دانشگاه های استان

بیست و چهارمین جلسه شبکه علمی دانشگاه های استان خراسان رضوی برگزار شد

۲۹ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۲:۴۹ کد : ۳۸۹۹۸ اخبار
تعداد بازدید:۱۶۹۳
بیست و چهارمین جلسه شبکه علمی دانشگاه های استان خراسان رضوی این بار به میزبانی دانشگاه فنی حرفه ای استان در روز ۲۷ خرداد سال جاری برگزار شد.
بیست و چهارمین جلسه شبکه علمی دانشگاه های استان خراسان رضوی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی، بیست وچهارمین جلسه شبکه علمی دانشگاه های استان خراسان رضوی با حضور استاندار،معاونت سیاسی ،معاونت فرهنگی و اجتماعی استانداری و روسای دانشگاه های استان 27 خرداد ماه 97 به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان خراسان رضوی برگزار شد.

گفتنی است در این جلسه گزارشی از وضعیت استارت آپ ها در استان ، هزینه کرد اعتبارات پژوهش و فناوری در سال 96  و وضعیت اشتغال فارغ التحصیلان در استان  توسط اعضاء شبکه علمی دانشگاه های استان بیان شد.

شایان ذکر است استاندار محترم خراسان رضوی جناب آقای دکتر رشیدیان پس از جمع بندی مباحث گفته شده سخنانی پیرامون جهت گیری راهبردی استان در حوزه علم و فناوری بیان کرد.

از آنجا که این جلسات بصورت دوره ای و به میزبانی دانشگاه ها برگزار می شود در ابتدای این جلسه دکتر حداد، گزارشی از فعالیت میزبان این جلسه در استان ارائه داد.