دانشگاه جامع علمی کاربردی درمسیر ارزیابی و سطح بندی مراکز

برگزاری کارگاه آموزشی سطح بندی و ارزیابی مراکز خراسان رضوی

۱۳ تیر ۱۳۹۷ | ۰۹:۴۹ کد : ۳۹۱۶۳ اخبار
تعداد بازدید:۱۹۶
دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی در راستای لزوم اجرای طرح ارزیابی و سطح بندی مراکز آموزشی در استان اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی ویژه روسای مراکز نمود.
برگزاری کارگاه آموزشی سطح بندی و ارزیابی مراکز خراسان رضوی

دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی انجام این کارگاه آموزشی سطح بندی و ارزیابی مراکز آموزشی را با هدف کیفیت بخشی و کیفیت سنجی به آموزش های علمی کاربردی و از طریق ارتباط منطقی نتاج با نظام تصمیم گیری با مشارکت مراکز برگزار کرد. واحد استان خراسان رضوی اولین جلسه آموزشی در این زمینه را روز سه شنبه 12 تیرماه در محل سالن همایش های مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد برگزارشد. در ابتدای این جلسه دکتر سلجوقی رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن خوشامدگویی گفت: دانشگاه مصمم است که با حمایت و کیفیت بخشی  مراکز بهترین خدمات را به دانشجویان ارایه نماید. در ادامه نیز مسوولان دانشگاه به تشریح و توضیح برنامه های سطح بندی و ارزیابی مراکز پرداختند و با روسای مراکز تبادل نظر کردند.