موفقیتی دیگر برای دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی

درخشش مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی

۱۷ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۲:۰۵ کد : ۳۹۵۹۸ اخبار
تعداد بازدید:۱۴۱
مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد بعنوان مرکز نمونه و برتر سال ۱۳۹۶ موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی معرفی شد.

موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد در بیستمین گردهمائی روسا و سرپرستان مراکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کشور، مرکز آموزش علمی کاربردی مشهد را بعنوان مرکز برتر و نمونه سال ۱۳۹۶ انتخاب کرد . هم چنین مراکز آموزش علمی کاربردی اراک و کرمانشاه به ترتیب عنوان های دوم و سوم مراکز نمونه را به خود اختصاص دادند.

همچنین هفت مرکز زنجان ، بندرعباس ، بیرجند ، ارومیه ، تبریز ، اهواز و بندر انزلی بعنوان مراکز برتر به ترتیب از رتبه چهارم تا دهم بین چهل مرکز علمی کاربردی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی معرفی شدند . دانشگاه  جامع علمی کاربردی خراسان رضوی این موفقیت را به خانواده علمی کاربردی استان تبریک می گوید