Aryanic

اخبار > گردهمایی روسای مراکز آموزش علمی کاربردی خراسان رضوی

در راستای کیفیت بخشی به فعالیت مراکز

گردهمایی روسای مراکز آموزش علمی کاربردی خراسان رضوی

در این گردهمایی مسولان و کارشناسان واحد استانی به ارائه مطالب  و مباحث حوزه خود پرداختند و جدیدترین بخش نامه ها و آیین نامه و مطالب مربوط به حوزه های نظارت و سنجش، آموزش، امور مدرسان، امورمالی وفرهنگی راشرح دادند. در این جلسه دکتر سلجوقی، رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی به روسای مراکز نسبت به کیفیت آموزش های علمی کاربردی توصیه اکید نمود. روسای مراکز علمی کاربردی نیز در این جلسه ضمن ابراز نظر و بیان برخی از مشکلات به بحث و تبادل نظر پرداختند.در پایان مراسم نیز از مراکزی که در اولین نمایشگاه توانمندی های اموزشی، پژوهشی و کار آفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی در خراسان رضوی در اسفند 95 شرکت نمودند و هم چنین از هفت مرکزی که در نمایشگاه  دستاوردها و توانمندی های پژوهشی ربع قرن فعالیت دانشگاه جامع علمی کاربردی در نمایشگاه بین المللی تهران از تاریخ 9مرداد الی 13مرداد حضور داشتند قدردانی شد.

١٠:٢٨ - سه شنبه ٣١ مرداد ١٣٩٦    /    عدد : ٢٧٧٩٩    /    تعداد نمایش : ٣٤٤