آغاز هفته پژوهش و فناوری در خراسان رضوی

افتتاح نمایشگاه پژوهش و فناوری در مشهد مقدس/رونمایی از ۹ طرح برتر فناورانه

۱۳ آذر ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۵ کد : ۴۱۲۶۹ اخبار
طی مراسمی با حضور سرپرست استانداری خراسان رضوی، روسای دانشگاه ها و مدیران دستگاههای اجرایی و واحد های صنعتی استان، جشنواره و نمایشگاه هفته گرامیداشت پژوهش و فناوری در محل نمایشگاه های بین المللی مشهد گشایش یافت.

در این نمایشگاه که با شعار 'پژوهش و فناوری بستری برای تجاری سازی و فرصتی برای سرمایه گذاری' برپا شده است، دانشگاه ها و واحدهای فناور، واحد های صنعتی و شرکت های دانش بنیان حضور دارند.
هدف از برگزاری این نمایشگاه سالانه فراهم آوری شرایطی برای ارتباط بیشتر و بهتر دانشگاهها و واحدهای فناور با صنعت، تجاری سازی ایده ها و محصولات در راستای رونق اقتصادی و حل برخی مشکلات فراروی جامعه و صنعت است.
در این نمایشگاه دانشگاهها و واحد های فناور و دانش بنیان استان محصولات و نتیجه تحقیقات و پژوهش های خود را در 350 غرفه به وسعت 11 هزار متر مربع به نمایش گذاشته اند.
همچنین 9 طرح برتر فناورانه در زمینه های پزشکی، کشاورزی، شیمی، سلامت و سایر عرصه های دانش بنیان با حضور سرپرست استانداری خراسان رضوی رونمایی شد.
در کنار این نمایشگاه، نخستین نمایشگاه تخصصی مشاوران با شرکت 23 گروه در 23 غرفه و دهمین نمایشگاه تخصصی فرش دستباف نیز با شرکت 50 مشارکت کننده داخلی در 50 غرفه افتتاح شد که اصیل ترین فرش های دستباف ایران و تابلو فرش های مختلف در آن معرفی و به نمایش گذاشته شده است.
نمایشگاه های یاد شده تا 15 آذر ماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی مشهد دایر است دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز با حضور حدود 20 مرکز آموزش علمی کاربردی خود طرح ها و نوآوری های خود در این نمایشگاه را به نمایش گذاشته است.