جشنواره سراسری فضای مجازی، رسانه و نشریات دانشجویی با رویکرد مهارتی

جلسه دبیران انجمن های علمی مراکز آموزش علمی کاربردی با رئیس واحد استان

۲۷ آذر ۱۳۹۷ | ۱۶:۱۳ کد : ۴۱۵۱۹ اخبار
دبیران انجمن های علمی مراکز آموزش علمی کاربردی خراسان رضوی با دکتر تشکری، رییس واحد استان دیدار و گفتگو کردند.
جلسه  دبیران انجمن های علمی مراکز آموزش علمی کاربردی با رئیس واحد استان

در این جلسه که با حضور دبیران انجمن های علمی مراکز آموزش علمی کاربردی خراسان رضوی در محل واحد استان برگزار شد رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان با اشاره به اینکه خراسان رضوی بعد از تهران بیشترین جمعیت دانشجویی و مراکز را در بین مراکز آموزش علمی کاربردی دارا می باشد و هم چنین در حوزه رسانه و مطبوعات نیز قطب بزرگی در کشور محسوب می شود لذا همه مراکز باید تلاش کنند از این ظرفیت استفاده نمایند و حضور فعال در جشنواره ها داشته باشند. و یکی از محورهای این جلسه نیز همین موضوع است، وی با اشاره به اینکه زمان جشنواره فضای مجازی، رسانه و نشریات دانشجویی تا آخر آذرماه تمدید شده است خواستار اطلاع رسانی و حضور فعال دانشجویان انجمن های علمی مراکز آموزش علمی کاربردی در این جشنواره شد تا بتوانند در زمان باقیمانده دستاوردهای خود را در سامانه جشنواره فضای مجازی، رسانه و نشریات درج نمایند. وی این جشنواره ها را محل دیده شدن خلاقیت ها و فعالیت های مهارتی دانشجویان دانست و گفت: دانشجویان باید از این فرصت ها بهره برداری نمایند  و مهارت های خود را در این حوزه ها نشان دهند. رئیس واحد استان هم چنین اعلام کرد دانشجویان طرح ها و ایده های اجرایی خود را در غالب فرم های اعلامی به مراکز تکمیل و به واحد استان ارسال نمایند تا در شوراهای پژوهشی و فرهنگی در خصوص نحوه حمایت از این طرح ها تصمیم گیری شود.