انتشار تقویم فعالیت های فرهنگی و دانشجویی ۱۳۹۸ دانشگاه جامع علمی کاربردی

۰۴ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۳ کد : ۴۳۹۷۱ اخبار
تقویم فعالیت های فرهنگی،دانشجویی سال ۹۸ دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام شد.
انتشار تقویم فعالیت های فرهنگی و دانشجویی ۱۳۹۸ دانشگاه جامع علمی کاربردی

دکتر سیداحمدرضا پیش­ بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی با اعلام این خبر افزود: در این تقویم که با همت دفتر امور فرهنگی و اجتماعی و با همکاری کلیه دفاتر و متولیان فرهنگی و دانشجویی آماده گردیده است، کلیه فعالیت­های مربوط به حوزه فرهنگی و دانشجویی مورد توجه قرار گرفته است و نقش ستاد، واحدهای استانی و مراکز آموزشی مشخص شده است.

ایشان در ادامه افزود؛ در این تقویم کلیه برنامه­ های حوزه ­های مرتبط فرهنگی و دانشجویی بر اساس سطح برگزاری، زمان برگزاری و مرجع برگزار کننده مشخص شده است، همچنین برنامه ­ها بصورت هفتگی تنظیم گردیده که باعث بهبود و ارتقای سطح عملکرد واحدهای استانی و مراکز آموزشی در این حوزه می­شود.

وی گفت: این تقویم به عنوان منشور و دستورالعمل حوزه فرهنگی و دانشجویی بوده و کلیه فعالیت­های انجام شده مراکز بر این اساس مورد ارزیابی قرار گرفته و بصورت مستقیم در رتبه­ بندی مراکز لحاظ خواهد گردید.

گفتنی است؛ نسخه چاپ شده آن در دسترس کلیه واحدهای استانی و مراکز آموزشی قرار گرفته و همچنین می توانند لینک تقویم را از فایل پیوست دریافت نمایند.

<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p> لینک دانلود فایل