ثبت‌نام بیست و یکمین دوره عتبات دانشگاهیان آغاز شد

۲۲ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۲ کد : ۴۴۱۸۴ اخبار
ثبت نام بیست و یکمین دوره از سفر‌های معنوی عتبات دانشگاهیان از روز شنبه ۱۸ خرداد در سایت لبیک آغاز و تا ۲۷ خردادماه ادامه دارد.

به نقل از پرتال ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان کشور، ثبت نام بیست و یکمین دوره از سفر‌های معنوی عتبات دانشگاهیان از روز شنبه ۱۸ خرداد از طریق سایت لبیک آغاز و تا ۲۷ خردادماه ادامه دارد.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: قرعه کشی این دوره از سفر‌ها در اواخر خردادماه انجام می‌شود. اعزام دانشگاهیان نیز از اواخر تیرماه آغاز و تا اواسط مهر ۹۸ ادامه دارد.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: در این دوره تسهیلات خوبی برای دانشگاهیان از جمله وام قرض‌الحسنه برای سفر‌های هوایی معادل ۳۰ میلیون ریال و برای سفر‌های زمینی ۱۵ میلیون ریال در نظر گرفته شده است. وی ادامه داد: همانند دوره‌های گذشته، دانشجویان مجرد، متأهل، استادان و کارمندان دانشگاه می‌توانند به این سفر معنوی اعزام شوند.

علاقمندان و متقاضیان ثبت‌نام در این سفر معنوی می‌توانند در بازه زمانی مذکور با مراجعه به آدرس اینترنتی www.labbayk.ir درخواست خود را ثبت نمایند.