در راستای نحوه ارزیابی مراکز آموزش علمی کاربردی استان

برگزاری کارگاه آموزشی نحوه ارزیابی و سطح بندی مراکز آموزش علمی کاربردی خراسان رضوی

۲۲ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۷:۰۲ کد : ۴۴۲۰۳ اخبار
دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی روز چهارشنبه ۲۲ خرداد اقدام به برگزاری کارگاه آموزش نحوه ارزیابی و سطح بندی مراکز آموزشی نمود.

اداره نظارت و ارزیابی واحد استان پیرو بخشنامه دانشگاه جامع علمی کاربردی در خصوص ارتقا مراکز آموزش علمی کاربردی و آشنایی با نحوه ارزیابی و سطح بندی مراکز اقدام به برگزاری کارگاهی آموزشی در محل مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی نمود.

در ابتدای این کارگاه، دکتر تشکری، رییس واحد استانی دانشگاه در خراسان رضوی ضمن تشریح اهمیت موضوع سطح بندی مراکز برای پذیرش دانشجو گفت: ما از مراکز آموزش علمی کاربردی استان درخواست داریم به صورت فعال در همه زمینه های آموزشی، علمی، پژوهشی و فرهنگی اقدام کنند و این فعالیت ها را در سامانه های مرتبط با دانشگاه  ثبت نمایند.وی با اشاره به اینکه در سال جدید، فعالیت های ثبت شده در سامانه های فعال دانشگاه از مهمترین محورها برای پذیرش دانشجودر مراکز می باشد گفت: غفلت از انجام فعالیت ها و  عدم ثبت آن در سامانه های فعال دانشگاه موجب می شود تراز ارزشیابی مرکز کاهش پیدا کند و این در ارزیابی مرکز بسیار دارای اهمیت است لذا مراکز باید تلاش نمایند در همه حوزه های مرتبط فعال و پویا باشند.

دکتر تشکری، نظم و انضباط کاری در همه امور را بسیار با اهمیت برشمرد و بیان نمود: رعایت این موضوع خصوصا در حوزه های مربوط به دانشجو از قبیل برگزاری کلاسها، امتحانات، ثبت به موقع نمرات، درخواست سنوات و ارسال پرونده دانشجو برای فارغ التحصیلی موجب ارائه خدمات مناسب تر سریع تر و رضایت مندی بیشتر می شود.

وی با اشاره به اهمیت شناسایی  دانشجویان فعال و نخبه در همه زمینه ها گفت : مراکز رشد علمی کاربردی ، انجمن های علمی و سایر کانون های فعال  مراکز آموزش علمی کاربردی  برای معرفی افراد توانمند و با استعداد جهت حمایت بیشتر اقدام کنند، هم چنین در خصوص درخواست دوره پذیرش دانشجو در مهرماه با روسای مراکز گفتگو نمود.

در ادامه مهندس سعیدی، مسوول نظارت و ارزیابی واحد استان در خصوص نحوه تکمیل اطلاعات مراکز در سامانه سطح یندی و ارزشیابی  دانشگاه جامع علمی کاربردی توضیحاتی را ارائه داد و در خصوص سوالات حاضران جلسه توضیحاتی را ارائه داد.

( ۱ )