بازدید مسوولان دفاتر کارآفرینی علمی کاربردی استان از شهرک صنعتی خیام نیشابور

۱۹ تیر ۱۳۹۸ | ۱۰:۵۹ کد : ۴۴۵۷۱ اخبار
مسئولین دفاتر کارآفرینی مراکز آموزش علمی کاربردی خراسان رضوی از شهرک صنعتی و مرکز رشد علم و فناوری نیشابور بازدیدکردند.
بازدید مسوولان دفاتر کارآفرینی علمی کاربردی استان از شهرک صنعتی خیام نیشابور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی، اولین بازدید و سفر علمی یک روزه مسئولین دفاتر کارآفرینی مراکز آموزش علمی کاربردی خراسان رضوی از شهرک صنعتی خیام و مرکز رشد علم و فناوری نیشابور روز دوشنبه 17 تیرماه سال جاری برگزار شد.

دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خراسان رضوی، با توجه به ضرورت آشنایی مسئولین دفاتر کارآفرینی با مراکز صنعتی و شرکتهای دانش بنیان اقدام به برگزاری بازدید علمی از شهرک صنعتی خیام  و مرکز رشد علم و فناوری نیشابور نمود که با همکاری دفاتر کارآفرینی مراکز آموزش علمی کاربردی نیشابور1 و خیام الکتریک در شهرستان نیشابور انجام شد

مسوولان دفاتر کارآفرینی مراکز آموزش علمی کاربردی استان  در این سفر علمی از کارخانه های شرق صنعت که در حوزه تولید ماشین های فراوری لبنیات، شرکت پنبه و دانه های روغنی لیفود، مرکز رشد علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان مستقر در این شهرک بازدید نمودند.

مرکز هوشمند کنترل ترافیک شهرداری نیشابور از دیگر مراکز مورد بازدید مسوولان دفاتر کارآفرینی مراکز آموزش علمی کاربردی استان بود.

( ۱ )