در ادامه جلسات روسای مراکز

گردهمایی روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان خراسان رضوی

۲۹ تیر ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۵ کد : ۴۴۶۷۶ اخبار
گردهمایی روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان خراسان رضوی با حضور رئیس و مدیران واحد استان در محل هتل فرهنگ و هنر مشهد برگزار شد.
گردهمایی روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان خراسان رضوی

با اعلام زمان پذیرش دانشجو از 27 مرداد 98 که توسط سازمان مرکزی صورت پذیرفت، دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خراسان رضوی جلسه گردهمایی روسای مراکز آموزش علمی کاربردی خود را روز چهارشنبه 26 تیرماه سال جاری در محل هتل فرهنگ و هنر مشهد برگزار نمود.

دکتر تشکری، رئیس واحد استانی در ابتدای این جلسه ضمن تبیین سیاست های کلی دانشگاه در حوزه پذیرش دانشجو در مهرماه 98 بیان کرد: دانشگاه امسال در راستای کیفی سازی بیشتر مراکز، اقدام به بررسی پذیرش دانشجو در مراکز براساس ماموریت گرایی و خوشه شغلی مربوط به مراکز اموزش علمی کاربردی کرد تا علاقمندان به تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی بتوانند رشته های مورد علاقه خود را با آسودگی خاطرانتخاب نمایند و در محیط واقعی کار آموزش ببینند و مراکز آموزش علمی کاربردی هزینه و تمرکز آموزشی بیشتری را برای کد رشته محل های شغلی مورد تایید در راستای ماموریت مهارتی خود انجام دهند.

وی ادامه داد: به طور طبیعی وقتی زمان پذیرش دانشجو در دانشگاه توسط سازمان سنجش و سازمان مرکزی دانشگاه اعلام می شود تبلیغات و اطلاع رسانی مناسب برای علاقمندان موضوع مهمی است لذا شورای رسانه و اطلاع رسانی واحد استان از نظرات و پیشنهادات روسای مراکز جهت تسهیل در اطلاع رسانی به علاقمندان استقبال می کند، روسای مراکز نیز پیشنهادات اجرایی و کاربردی خود را ارائه نمودند.

دکتر تشکری هم چنین در این جلسه در خصوص بررسی به موقع پرونده دانشجویان، ارسال  به موقع درخواست سنوات، پرونده های انضباطی دانشجویان  ،ارسال  به موقع موارد آموزشی دانشجویان  وافزایش  فعالیت های فرهنگی و دانشجویی مراکز یادآوری و تاکید نمود.

هم چنین  در این جلسه مرتضی یاوری، نماینده مراکز آموزش علمی کاربردی استان گزارشی از جلسه دکتر محمد حسین امید، رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور  با نمایندگان مراکز آموزش علمی کاربردی که در سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شده بود ارائه داد.

( ۱ )