برگزاری المپیاد های ورزشی برای دانشگاه حیاتی است

۰۶ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۳:۵۷ کد : ۴۴۸۸۲ اخبار
به گزارش ستاد خبری پنجمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه جامع علمی و کاربردی به میزبانی شهرکرد، برگزاری المپیاد های ورزشی برای دانشگاه حیاتی است و به جامعه فرهنگی و دانشجویان هویت می بخشد.

دکتر محمد حسین امید صبح امروز در بازدید از کمیته اجرایی پنجمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه جامع علمی و کاربردی با اشاره به اینکه در این دانشگاه به دلیل نبود خوابگاه دانشجویان فرصت اجتماع در کنار یکدیگر را ندارند، گفت: این المپیاد برای دانشگاه حیاتی است چون به مدت چند روز دانشجویان در کنار یکدیگر جمع و با یکدیگر آشنا می شوند و هویتی برای دانشگاه ایجاد می شود.

وی با بیان اینکه این فضا امکان ایجاد رقابت سالم را برای دانشجویان ایجاد می‌کند، افزود: در دانشگاه جامع علمی و کاربردی ما هر سال تجربه یک رویداد ورزشی را داریم، در سال های زوج ورزش های انفرادی و در سال های فرد مسابقات گروهی را داریم؛ سال گذشته در شهرکرد تجربه برگزاری مسابقات فوتسال را داشتیم.

رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی با اشاره به اینکه این رویداد های ورزشی در روحیه دانشجویان خیلی مؤثر است و هویت بخشی را به دنبال خواهد داشت، اضافه کرد: سیاست دانشگاه توزیع این رویدادهای ورزشی در بین استان ها است.

امید با بیان اینکه در دوره های قبل این المپیاد در یزد و همدان برگزار می شود، ادامه داد: ظرفیت استان های داوطلب مانند چهارمحال و بختیاری نیز برای برگزاری بررسی می شود، این استان سال گذشته توانایی خود را ثابت کرد و در فصل تابستان نیز آب و هوایی مناسب دارد.

وی با اشاره اینکه در کنار این المپیاد ها به دنبال توسعه ورزش های بومی و محلی هستیم، گفت: برای احیای ورزش های فراموش شده اقدامات مناسبی انجام شده است.

رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی با بیان اینکه برای کاربردی شدن ورزش باید این فعالیت همگانی شود، افزود: در دانشگاه نیز ورزش های همگانی از اهمیت بالایی برخوردار است.

امید با اشاره به اینکه برگزاری مسابقات فوتسال در سال گذشته به خوبی انجام شد و زیر ساخت های مناسب در شهرکرد وجود دارد، اصافه کرد: همکاری مدیران استانی نیز در برگزاری این المپیاد بسیار خوب بوده است و پیش بینی می شود به بهترین نحو این مسابقات برگزار شود.