#علمی _شو _ کاربردی _شو

حضور ۹۰ دانشجوی ورزشکار استان در المپیاد ورزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی

۰۶ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۴:۴۶ کد : ۴۴۸۸۸ اخبار
بیش از ۹۰ دانشجوی ورزشکار دانشگاه علمی کاربردی خراسان رضوی به پنجمین المپیاد ورزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در استان چهارمحال و بختیاری اعزام شدند.

سرپرست اداره کل فرهنگی،دانشجویی استان با اعلام این خبر افزود: با اعلام فراخوان دانشجویان ورزشکار و دارای رتبه ورزشی در مسابقات دانشگاه جامع علمی کاربردی در سطح استانی و کشوری، بیش از 201 تن اعلام آمادگی و ثبت نام نمودند که پس از ارزیابی و تست ورزشی توسط تیم های داوری 90 تن از دانشجویان برای پنجمین المپیاد ورزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی که به میزبانی استان چهارمحال بختیاری برگزار می شود انتخاب شدند.

وی در ادامه تشریح نمود که 24 تن از دانشجویان ورزشکار دختر علمی کاربردی استان  از تاریخ 05/05/98 لغایت 09/05/98 در پنجمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در استان چهارمحال و بختیاری به رقابت با سایر استان ها می پردازند تا برترین های رشته های حاضردر این دوره از المپیاد ورزشی در بام ایران مشخص گردد.

سرپرست اداره فرهنگی،دانشجویی استان در خصوص المپیاد ورزشی دانشجویان پسر نیز بیان کرد: کاروان ورزشی 66 نفر دانشجویان پسر علمی کاربردی استان از تاریخ 13/05/98 لغایت 17/05/98 به پنجمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در استان چهارمحال و بختیاری اعزام خواهند شد تا برای کسب سکوهای برتر این دوره از المپیاد ورزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی، با حریفان خود از سایر استان ها به رقابت بپردازند.

شایان ذکر است  برگزیدگان این دوره از المپیاد ورزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی، علاوه بر جوایز مسابقات، از تخفیف شهریه ای نیز برخوردار خواهند شد.