از المپیاد ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه جامع علمی کاربردی بر بام ایران

طلای کشتی فرنگی وزن ۶۳ کیلوگرم بر گردن ورزشکار علمی کاربردی خراسان رضوی

۱۶ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۳ کد : ۴۵۴۸۶ اخبار
طلای کشتی فرنگی وزن ۶۳ کیلوگرم بر گردن ورزشکار علمی کاربردی خراسان رضوی

به گزارش ستاد خبری پنجمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی به میزبانی شهرکرد، پس از برگزاری رقابت های فینال پنج وزن اول کشتی فرنگی و آزاد برندگان مدال های خود را دریافت کردند.

بر اساس نتایج اعلام شده در کشتی فرنگی:

در وزن 55 کیلوگرم محمد دانیالی از لرستان اول، مجید درویشی از خوزستان دوم و ولی فلاحی از تهران شرق و محسن حیدری از کهگیلویه و بویراحمد سوم مشترک شدند.

در وزن 63 کیلوگرم امیرمحمد یارمحمدزهی از خراسان رضوی نفر اول، میلاد تیموری از لرستان نفر دوم و مهدی امیری نیا از ایلام و علی سرداری از تهران غرب سوم مشترک شدند.

در وزن 72 کیلوگرم ابوالفضل زینتی از قم نفر اول، احمد خرسانی از خوزستان نفر دوم و حمیدرضا رضائی از مرکزی و رامین امینی از لرستان سوم مشترک شدند.

در وزن 82 کیلوگرم مهدی مختاری از مرکزی نفر اول، مهران درمانی از گیلان نفر دوم و حسین صفت گل از خراسان رضوی و علیرضا یزدانی از مازندران سوم مشترک شدند.

در وزن 97 کیلوگرم غلامرضا بلالی از اردبیل نفر اول، حمید شکوهی از تهران غرب نفر دوم و علی زروری از مازندران و وحید آزادبخت از لرستان سوم مشترک شدند.

در کشتی آزاد:

در وزن 57 کیلوگرم سینا مصلی از تهران شرق نفر اول، امیر یاربیگی نفر دوم و سعید صفری از البرز و یوسف راستاد از کرمانشاه سوم مشترک شدند.

در وزن 65 کیلوگرم علی اکبر زودی از مازندران نفر اول، احمد احمدیان از کرمانشاه نفر دوم و عباس دهقانی از لرستان و یونس شکری از گیلان سوم مشترک شدند.

در وزن 74 کیلوگرم سید مهرشاد اکبری از مازندران نفر اول، سجاد گل محمد از آذربایجان شرقی نفر دوم و امیرحسین لعلبار از مرکزی و محمدرضا حسن وند از لرستان سوم مشترک شدند.

در وزن 86 کیلوگرم بابک صفری از مازندران نفر اول، محمدحسین اسماعیلی از تهران شرق نفر دوم و ماهان کاظمی از زنجان و محمد سام آقایی از کرمانشاه سوم مشترک شدند.

در وزن 97 کیلوگرم وحید یوسف وند از لرستان نفر اول، آرمین فتحی از کردستان نفر دوم و علیرضا امان اللهی از تهران غرب و پژمان فضل اللهی تبا از مازندران سو مشترک شدند.

#علمی_شو_کاربردی_شو

#المپیاد_بر_بام_ایران