دوره مهارت های عمومی تربیت مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی

برگزاری دوره مهارت های عمومی تربیت مدرس علمی کاربردی در خراسان رضوی

۰۴ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۰ کد : ۴۵۸۹۱ اخبار
با حضور بیش از ۲۰۰ مدرس، دوره مهارت های عمومی تربیت مدرس علمی کاربردی در خراسان رضوی برگزار شد.
برگزاری دوره مهارت های عمومی تربیت مدرس علمی کاربردی در خراسان رضوی

مدرسان حائز شرایط فرآیند های جذب دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی در دوره مهارت های عمومی حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خراسان رضوی، این دوره آموزشی

با حضور حدود200 نفر از مدرسان علمی کاربردی استان که مطابق فرآیند هیات اجرایی جذب حائز شرایط حضور در این دوره شده بودند در محل سالن اجتماعات مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداریهای خراسان رضوی از صبح یک شنبه سوم شهریورماه آغاز گردید.

در مراسم افتتاحیه این دوره دکتر مرتضی تشکری رئیس واحد استانی خراسان رضوی ضمن خیر مقدم به مدرسان  فراگیر، به تشریح نظام آموزش علمی کاربردی و طرح مباحث کارآفرینی و نظام آموزش مهارتی پرداخت، از مباحث دیگر این دوره آشنایی با روش ها و فنون تدریس بود که توسط دکتر کرمی از اعضای هیات علمی دانشگاه  ارائه شد.

مباحث آموزشی در نظر گرفته شده در دوره مهارتهای عمومی باهدف ارتقای سطح علمی و مهارتی مدرسان مطابق دانش و فناوری روز ارائه شد.