۰۸ مرداد ۱۳۹۱ | ۱۴:۳۰ کد : ۸۵۱۷ اخبار شیرپوینت
جلسه شورای مرکزی کانون بسیج استادان با حضور تمامی اعضا روز چهارشنبه 4/5/1391 ساعت 30/17 در مرکز شهرداری تشکیل شد.

باسمه تعالی

جلسه شورای مرکزی کانون بسیج استادان دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان خراسان رضوی با حضور تمامی اعضا روز چهارشنبه 4/5/1391 ساعت 30/17 در مرکز آموزش عالی علمی کاربردی شهرداری‌های خراسان رضوی با تلاوت آیات نورانی قرآن کریم تشکیل شد. در این جلسه آقای مهندس فرهادیان نسبت به تحویل و قرائت شرح وظایف قسمت‌های مختلف کانون اقدام نموده و سپس در باره جلسه عمومی کانون و دعوت از استادان بسیجی سایر مراکز که با هدف جذب حداکثری این افراد در تاریخ سه‌شنبه 24/5/1391 مطابق با 25 ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود، مسائلی مطرح و حاضران در جلسه نظرات خود را اعلام کردند.

در این جلسه مقرر شد تمامی قسمت‌های کانون تلاش نمایند تا گردهمایی یادشده که در محل مرکز آموزش عالی علمی کاربردی شهرداری‌های خراسان رضوی  برگزار می‌شود، با کیفیت خوب و با برنامه‌های زیر به سرانجام برسد:

1.تلاوت آیات نورانی قرآن کریم

2.خیرمقدم رییس کانون بسیج استادان دانشگاه

3.سخنرانی ریاست محترم دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان

4.سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر حسین زاده بحرینی نماینده محترم مجلس شورای اسلامی و عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه فردوسی مشهد

5.برگزاری نماز جماعت مغرب و عشاء

6.صرف افطار