جلسه شورای مرکزی بسیج اساتید با حضور ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی

۰۷ مهر ۱۳۹۶ | ۰۰:۱۹ کد : ۸۸۴۲ اخبار شیرپوینت
جلسه شورای مرکزی کانون بسیج اساتید با حضور ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی برگزار شد.​

جلسه اعضای شورای مرکزی کانون بسیج اساتید دانشگاه با حضور دکتر تشکری،رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی، روز چهارشنبه ۲۴ دی ماه 93 در واحد استانی برگزار شد.
در این جلسه مهندس آذرباد دبیر کانون ، گزارشی از فعالیت های این کانون را از ابتدای تشکیل ارائه کرد. در ادامه،  دکتر تشکری، ضمن قدردانی ، مطالبی را در جمع اعضای شورای کانون بیان نمود:
* حضور در یک جمع بسیجی، بسیار ارزشمند است.
* حساسیت خاص در کلماتی مثل شهید، ایثارگر، بسیج و … وجود دارد که این موضوعات را دارای ارزش و اعتبار خاص کرده است وعملکرد ما باید به گونه ای باشد که به این قداست و ارزش، لطمه وارد نکند.
* ما اصولی داریم که به آنها پایبند و معتقد هستیم و این اصول با تغییر مسؤولین و مسؤولیت ها، نباید تغییر کند.
* وقتی کلمه بسیج در کنار واژه استاد دانشگاه قرار می گیرد، اهمیت این موضوع دوچندان می شود و شما که در این مسیر حرکت می کنید باید به این مهم، توجه زیادی داشته باشید.
* حمایت کامل از فعالیت های کانون بسیج اساتید دانشگاه، به عمل خواهیم آورد.
* سعی کنید کارهایی که انجام می شود، نظام یافته، برنامه ریزی شده و ادامه دار باشد.
* کانون بسیج اساتید دانشگاه باید به دنبال تولی گری کارها باشد و تصدی گری و اجرای آن به عهده مراکز باشد تا مراکز علمی کاربردی به همین جهت، فعال و پویا شوند.
* به هر نحو ممکن به دنبال پویا و فعال کردن کانون بسیج اساتید دانشگاه باشید مجموعه مدیریت دانشگاه هم از این کانون حمایت خواهد کرد.
در ادامه، اعضای شورا، در باره مسائل مختلفی از قبیل تأثیر روحیه بسیجی داشتن در اجرای همه کارها، برنامه های آتی کانون شامل فعالیت های قرآنی، علمی و پژوهشی، تأثیر مدیریت یکپارچه و تمام وقت ریاست دانشگاه بر فعالیت های دانشگاه، هماهنگی بین بسیج اساتید و بسیج دانشجویی و هم افزایی توان این دو مجموعه در راستای پیش برد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی، فعال سازی دفاتر بسیج اساتید در مراکز، برنامه ریزی مناسب برای سال 94 و … تبادل نظر کردند.