امضا تفاهم نامه ی همکاری بین استانداری، دستگاه های اجرایی و مراکز آموزش عالی استان

۱۱ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۴:۳۰ کد : ۸۸۷۷ اخبار شیرپوینت
با حضور استاندار خراسان رضوی، پنجمین جلسه ی هم اندیشی با روسای دانشگاه ها، پارک علم و فناوری و بنیاد نخبگان برگزار شد.

علی رضا رشیدیان استاندار خراسان رضوی  در این جلسه ی هم اندیشی با اشاره به جایگاه و نقش موثر دانشگاه ها، مراکز آموزش عالی و حوزه های علمیه در برنامه های توسعه ای استان، بر لزوم ایجاد زمینه های مشارکت و هم افزایی بیشتر در تصمیم سازی و تصمیم گیری و استفاده از نهادهای علمی در راستای رفع مشکلات استان تاکید کرد.
وی افزود: در همین راستا تفاهم نامه های همکاری بین استانداری، دستگاه های اجرایی و مراکز آموزش عالی استان به امضا رسید تا رفع چالش های استان به صورت علمی و تخصصی دنبال شود.
رشیدیان در خصوص تفاهم نامه ها اظهار داشت: از جمله ی تفاهم ها می توان به تفاهم نامه بین استانداری، شهرداری مشهد و دانشگاه آزاد اسلامی منطقه ی 9 در خصوص تحقیقات کاربردی برای رفع معضلات حاشیه ی شهر، تشکیل 10 کارگروه تخصصی و علمی و یک پایلوت اجرایی در محدوده ی حاشیه شهر اشاره کرد.
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: تفاهم نامه ی دوم بین استانداری، اداره کل بهزیستی استان و دانشگاه پیام نور منطقه ی هشت در خصوص برنامه ریزی برای کاهش آسیب های اجتماعی، توسعه ی سلامت و امنیت غذا، تحکیم بنیان خانواده، مسائل فرهنگی و اجتماعی در توسعه ی شهر و روستا، پیگیری برای کاهش آسیب های اجتماعی، توانبخشی و سلامت و رفاه سالمندان، به امضا رسید.
وی موضوع تفاهم نامه ی سوم را به کارگیری ظرفیت های علمی و تخصصی در راستای تحقق برنامه های محیط زیست مبتنی بر اسناد توسعه و آمایش، توسعه فرهنگ حفاظت از محیط زیست و هدایت طرح های کاربردی و پایان نامه ها بر اساس نیاز سنجی های علمی صورت گرفته اعلام کرد و گفت: این تفاهم نامه بین استانداری، اداره کل محیط زیست و دانشگاه فردوسی مشهد، امضا شد. وی هم چنین گفت در آینده ای نزدیک با سایر دانشگاه های استان نیز تفاهم نامه هایی امضا و آنها را نیز در اقدام بیشتر برای توسعه استان فراخوان خواهیم کرد.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به فعالیت شبکه ی دانشگاه های استان، از تاسیس موسسه ی توسعه ی علمی و فناوری فرهیختگان خراسان رضوی خبر داد و گفت: در این موسسه که در راستای هم افزایی بیشتر دانشگاه ها راه اندازی خواهد شد؛ روسای دانشگاه های استان عضویت دارند.
وی در پایان با اشاره به برگزاری انتخابات مجلس خبرگان و شورای اسلامی در سال جاری، بر استفاده از ظرفیت تمام سلایق سیاسی و عدم تحریک جریانات و گرایشات مختلف در دانشگاه ها، تاکید کرد.
رشیدیان گفت: در عین حالی که از ارتقای نشاط،  بینش و آگاهی سیاسی دانشجویان استقبال می کنیم ولی نباید این مهم به رسالت اصلی دانشگاه که همانا تحقیق، آموزش و پژوهش است لطمه وارد شود.