اتمام مرحله استانی مسابقات قرآنی در بخش شفاهی

۱۲ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۴:۳۰ کد : ۸۸۷۹ اخبار شیرپوینت
مرحله استانی یازدهمین دوره مسابقات قرآنی دانشگاه جامع علمی – کاربردی با حضور قاریان و داوران بین المللی برگزار شد.
 اتمام مرحله استانی مسابقات قرآنی در بخش شفاهی

این دوره از مسابقات در بخش شفاهی با حضور 110 تن از دانشجویان، مدرسان و کارکنان دانشگاه جامع علمی – کاربردی واحد استان خراسان رضوی  برگزار گردید که  دانشجویان در رشته های ترتیل، تحقیق، حفظ قرآن و اذان و مدرسان در رشته های ترتیل و تحقیق  در حضور داوران بین المللی  به رقابت پرداختند و در پایان برگزیدگان به انتخاب داوران معرفی شدند.

در بخش کتبی یازدهمین دوره مسابقات قرآنی دانشگاه جامع علمی – کاربردی واحد استان خراسان رضوی نیز  300 شرکت کننده  حضور دارند که در روز هفتم تیرماه در دو بخش سیره پیامبر(ص) و ائمه معصومین و احکام وتفسیر قرآن به رقابت خواهند پرداخت.

شایان ذکر است که 54 تن از برگزیدگان این دوره از مسابقات به مرحله کشوری  راه می یابند.مرحله کشوری یازدهمین دوره مسابقات قرآنی دانشگاه جامع علمی – کاربردی در استان قم برگزار خواهد شد.