عضویت رئیس واحد استانی در ستاد ساماندهی امور جوانان استان خراسان رضوی

۱۷ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۴:۳۰ کد : ۸۸۸۲ اخبار شیرپوینت
جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان خراسان رضوی با حضور اعضای این ستاد روز 13 خرداد در محل استانداری تشکیل شد.
عضویت رئیس واحد استانی در ستاد ساماندهی امور جوانان استان خراسان رضوی

در این جلسه مهندس علیرضا رشیدیان استاندار خراسان رضوی گفت: حضرت امام خمینی(ره) بزرگترین احیا کننده جایگاه مهدویت در دل جامعه اسلامی است.
 علی رضا رشیدیان دراین جلسه افزود: هر فرد آزاده ای در جامعه فعلی میل و رغبت بسیار زیادی برای رها شدن از ظلم و رسیدن به آزادی و ارزش های والای اخلاقی دارد.
وی با اشاره به اینکه اعتقاد به مهدویت در دل انقلاب اسلامی جای دارد تصریح کرد: منتظران خود باید اعمال صالح انجام دهند و زمینه را برای ظهور منجی عالم بشریت فراهم کنند.
استاندار خراسان رضوی به ضرورت شناسایی نیازهای جوانان توسط اداره کل ورزش و جوانان اشاره کرد و افزود: نیازهای جوانان باید در حوزه های مختلف شناسایی و برای آن ها برنامه ای منظم تدوین شود و در این میان دستگاه های مختلف نیز باید همکاری لازم را با اداره ورزش و جوانان داشته باشند.
رشیدیان تاکید کرد: مجموعه هایی همچون ادارات کل فرهنگ و  ارشاد اسلامی،  میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، تبلیغات اسلامی، محیط زیست، بهزیستی استان و شهرداری مشهد باید برنامه ای مدون برای اوقات فراغت جوانان در تابستان ارائه دهند.
رشیدیان برنامه ریزی برای حفظ هویت تاریخی استان رت ضروری دانست و گفت: باید تورهای گردشگری برای جوانان توسط اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در نظر گرفته شود تا قشرهای مختلف جامعه و به ویژه جوانان با آثار و بناهای مختلف تاریخی این استان اشنا شوند.
استاندار خراسان رضوی رعایت سه اصل جذابیت، محتوا و توجه به مسائل فرهنگی و اجتماعی را برای برگزاری این تورها ضروری دانست و اظهار داشت: باید فعالیت های بسیار ارزشمندی نیز در فضای مجازی انجام شود تا جوانان به راحتی بتوانند از مطالب مفید این عرصه نیز استفاده کنند.
وی سایر دستگاه ها بخصوص دانشگاه ها را به عنوان کانون فرهنگی استان، مکلف کرد تا نسبت به تدوین برنامه ای برای اوقات فراغت جوانان اقدام  و  برای تجمیع آن ها، به اداره کل ورزش و جوانان ارائه دهند. رشیدیان گفت: باید مراقب باشیم که فرصت فضای مجازی تبدیل به تهدید علیه آینده کشور نشود لذا ضرورت دارد خانواده ها و جوانان برای استفاده صحیح و مقابله در برابر تهدیدات فضای مجازی آموزش ببینند تا بتوانیم با تهاجم فرهنگی در این فضا مقابله کنیم.
دکتر سید محسن صادقی معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی نیز در این جلسه خواستار هویت بخشی و حمایت از سمن های استان شد و افزود: باید هماهنگی بین بخش های مختلف برای حمایت از سمن های استان بیشتر شود زیرا این مجموعه نقش بسیار مهمی را در افزایش روحیه نشاط، شادابی و همگرایی در جوانان ایفا می کنند.
وی گفت: موانع قانونی این حوزه باید شناسایی و برای رفع آن اقدامات لازم انجام شود تا این مجموعه های مردم نهاد به راحتی فعالیت های خود را دنبال کنند.
معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی اظهار داشت: تشکل ها و سازمان های مردم نهاد باید دو رویکرد مبارزه با مواد مخدر و فرهنگ سازی مناسب در حاشیه شهر مشهد را دنبال کنند.

دکتر مرتضی تشکری نیز که با ابلاغ قبلی به عضویت ستاد ساماندهی امور جوانان استان درآمده بود دراین جلسه  حضور یافت و به بیان نقطه نظرات خود درباره امور جوانان استان بخصوص قشر دانشجو پرداخت.