در دیدار رئیس واحد استانی با مدیر کل امور مالیاتی خراسان رضوی عنوان شد:ضرورت معافیت مالیاتی مراکز آموزشی

۲۵ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۴:۳۰ کد : ۸۸۸۵ اخبار شیرپوینت
رئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی واحد استان خراسان رضوی با مدیر کل امورمالیاتی خراسان رضوی دیدار و در خصوص آموزش های علمی -کاربردی و ضرورت معافیت مالیاتی مراکز آموزشی گفتگو کرد.

دکتر مرتضی تشکری، رئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی واحد استان خراسان رضوی در این دیدار در باره آموزش های علمی – کاربردی و هدف این آموزش ها  در مراکز وابسته به دستگاه های اجرایی همچون امور مالیاتی گفت: این دوره ها ضمن تقویت جنبه  کاربردی آموزش، نیاز آموزشی دستگاه های اجرایی چه به صورت دوره های مقطع دار و چه دوره های کوتاه مدت را برطرف  می سازد. هم چنین این آموزش ها بصورت کاربردی باعث توانمندسازی نیروهای شاغل در دستگاه های اجرایی  استان می شود. رئیس واحد استان اضافه نمود دانشگاه سعی بر آن دارد تا با طراحی دوره های میان رشته ای  نیازآموزشی دستگاه ها را برطرف نماید.وی هم چنین ضرورت معافیت مالیاتی مراکز آموزش علمی – کاربردی را مورد تاکید قرار داد و خواهان همکاری اداره کل امور مالیاتی برای معافیت مالیاتی این مراکز شد، چرا که اجرای دوره های آموزش علمی – کاربردی و مدارک آنها مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است. حمید ابدی، مدیر کل امور مالیاتی استان نیز با اشاره به اهمیت وضرورت آموزش های علمی – کاربردی برای جامعه بخصوص استان خراسان رضوی حمایت خود را از طراحی دوره های میان رشته ای مرتبط با مباحث مالیاتی و اجرایی نمودن آن اعلام کرد و گفت: مرکز آموزش علمی – کاربردی مالیاتی خراسان رضوی نیز با برطرف نمودن مشکلاتی که در دوره های سابق دچار آن بوده سعی در افزایش کیفیت دوره های آموزشی خود دارد، زیرا علاوه بر توانمندسازی شاغلین، با این آموزش ها از طریق دانشگاه جامع علمی – کاربردی می توان به فرهنگ سازی برای پرداخت به موقع مالیات توسط افراد جامعه هم پرداخت چرا که دانشگاه و آموزه های آن مورد اعتماد واستقبال مردم است.هم چنین در ادامه  وی اظهار امیدواری کرد بتواند در جلسه ای با حضور رئیس واحد استانی و روسای مراکز آموزش علمی – کاربردی استان  راهکارهای استفاده از معافیت مالیاتی یا به حداقل رساندن آن را بررسی و از طریق واحد استانی دانشگاه به مراکز آموزشی استان اعلام نمایند.