هشتمین نشست شبکه جامع دانشگاه های استان خراسان رضوی به میزبانی واحد استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی

۰۹ آذر ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۸۹۶۲ اخبار شیرپوینت
هشتمین نشست شبکه دانشگاه های استان خراسان رضوی به میزبانی واحد استان خراسان رضوی دانشگاه جامع علمی کاربردی در محل مرکزآموزش علمی کاربردی هتل پردیسان برگزار شد.

در این نشست استاندار خراسان رضوی به همراه روسای دانشگاه های فردوسی مشهد، علوم پزشکی مشهد، دانشگاه آزاد اسلامی، پیام نور، حکیم سبزواری، علوم پزشکی گناباد، پارک علم و فناوری خراسان رضوی، بنیاد ملی نخبگان استان و جهاد دانشگاهی حضور داشتند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان خراسان رضوی ضمن معرفی دانشگاه جامع علمی کاربردی از منظر مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی، شورای عالی اداری ، نقشه جامع علمی کشور و اساسنامه دانشگاه جامع علمی – کاربردی گزارشی از روند فعالیت ها، تعداد مراکز آموزشی و رشته های در حال اجرا در استان خراسان رضوی ارائه نمود.هم چنین دانشگاه جامع علمی – کاربردی واحد استان در این نشست آمادگی خود را جهت برگزاری دوره های کوتاه مدت توانمند سازی فارغ التحصیلان دانشگاهی جهت ورود به بازار کار و توسعه رشته های خدمات سلامت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی اعلام نمود.

در این نشست هم چنین استاندار خراسان رضوی ضمن تاکید بر توسعه رشته های علمی – کاربردی که امکان اشتغال فارغ التحصیلان آن ها بیشتر است بر توسعه رشته های مرتبط با صنایع سنگ های قیمتی و تزیینی تاکید کرد.

وی در ادامه با تاکید بر لزوم انجام پژوهش های کاربردی توسط دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی، تاکید کرد: باید نیاز تولیدکنندگان به علوم جدید برای ارتقا کیفیت و دست یابی مصرف کنندگان به محصولات مطلوب با تکیه بر دانش بومی فراهم شود.

علی رضا رشیدیان در این  جلسه شبکه دانشگاه های استان با تاکید بر لزوم انجام پژوهش های کاربردی توسط دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی، اظهار داشت: باید نیاز تولیدکنندگان به علوم جدید برای ارتقا کیفیت و دست یابی مصرف کنندگان به محصولات مطلوب با تکیه بر دانش بومی فراهم شود.

وی افزود:  نمایشگاه های تخصصی فرصت مغتنمی برای ارتباط دوسویه بین صنعتگران و پژوهشگران است تا مذاکرات لازم در این خصوص صورت گیرد.
استاندار خراسان رضوی دست اندرکاران برگزاری نمایشگاه را موظف کرد تا هماهنگی های لازم برای حضور مسئولان کشوری در نمایشگاه هفته پژوهش استان را به عمل آورند.
وی اظهار داشت: با افزایش هم افزایی بین سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی و رسانه های استان زمینه برگزاری هرچه پربارتر برنامه های این هفته فراهم شود.
رشیدیان  بهره گیری از ظرفیت دانشگاه ها برای برگزاری پربار برنامه های مشهد 2017 را ضروری دانست و خاطرنشان کرد:  مراکز آموزش عالی استان باید زمینه برگزاری نشست ها و نمایشگاه های تخصصی با حضور کشورهای اسلامی در مشهد را فراهم کنند.
وی در ادامه به بررسی سیاست های کلان حوزه پژوهش و فناوری استان پرداخت و گفت: این سیاست ها در قالب هفت بند و 21 برنامه تدوین شده که به زودی برنامه های اجرایی و راهبردهای آن مشخص خواهد شد.
استاندار خراسان رضوی از تشکیل کارگروهی با هدف احصا و رفع مشکلات شرکت های دانش بنیان خبر داد و خاطرنشان کرد: با تخصیص وام های قرض الحسنه می توان زمینه حضور فعال خیران در حوزه های پژوهشی با هدف ارتقا شاخص های علمی و توسعه همه جانبه استان را فراهم کرد.
رشیدیان خواستار نظارت سازمان مدیریت و برنامه ریزی بر عملکرد دستگاه های اجرایی درخصوص هزینه کرد یک درصد بودجه آنها در حوزه های پژوهشی شد و گفت: با انعقاد قراردادهای پژوهشی بین دانشگاه ها و دستگاه های اجرایی زمینه توسعه و رفع مشکلات به صورت علمی و کارشناسانه فراهم شود.
وی بر تقویت همکاری بین حوزه های پژوهش و فناوری به صورت کاربردی و عملی برای رفع مشکلات شرکت های دانش بنیان تاکید کرد.