افتتاح دفتر بسیج کارکنان واحد استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی در استان خراسان رضوی

۰۹ آذر ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۸۹۶۳ اخبار شیرپوینت
 دفتر بسیج کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خراسان رضوی در هفته بسیج افتتاح شد.

گرد هم آیی بزرگ بسیجیان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خراسان رضوی متشکل از بسیج اساتید، بسیج دانشجویی و بسیج کارمندان در پایان هفته بسیج، ساعت ۸ صبح روز جمعه ۶ آذرماه ۱۳۹۴ در محل سالن اجتماعات مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری های خراسان و با حضورتعداد زیادی از اعضای بسیج دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، با تلاوت قرآن و سرود ملی آغاز شد.

دکتر تشکری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان در این همایش ضمن گرامیداشت هفته بسیج، به نقش بسیج برای ایجاد همدلی و همزبانی در راستای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی، وظایف و مأموریتهای اقشار مختلف بسیج در دانشگاه و ضرورت ایجاد آمادگی و به روز بودن همه افراد دلسوز نظام برای نیل به اهداف بلند حضرت امام خمینی «ره» در تشکیل و راه اندازی بسیج، پرداخت و اهتمام خانواده بزرگ دانشگاه جامع علمی کاربردی استان را برای تحقق این آرمان ها خواستار شد.

در ادامه مهندس آذرباد مسؤول کانون بسیج اساتید دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، ضمن تبریک هفته بسیج، به تأثیرگذاری فعالیت در بسیج در زمینه ارتقای اساتید پرداخته وگزارشی از فعالیت های انجام شده در این کانون را تشریح نمود.

پس از آن  رجبی جانشین سازمان بسیج اساتید استان خراسان رضوی،  درباره شناخت و کارکرد ولایت فقیه، به عنوان مبنای اصلی حرکت بسیج و بسیجیان ولایت مدار سخن گفت.

زارعی فرمانده بسیج ادارات کل مشهد نیز به عنوان سخنران بعدی در باره نقش بسیج از ابتدای تشکیل و فعالیتهای مختلفی که در برهه های انقلاب اسلامی انجام داده است توضیح داد و درادامه دفتر بسیج کارمندان دانشگاه جامع علمی کاربردی افتتاح و امیر میثم جهاندیده طی حکمی از سوی رئیس واحد استان خراسان رضوی مسوولیت این دفتر را عهده دار شد.