دبیرکل کانون عالی انجمن های صنفی کارگری کشور: دانشگاه جامع علمی کاربردی بهترین مسیر بهره مندی جامعه فرهیخته کارگری از آموزش ها و پژوهش های مهارتی است.

۰۵ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۲۶ کد : ۶۲۴۴۰ اخبار اسلایدر
تعداد بازدید:۳۲۰
ابوی با حضور در واحد استان و در دیدار با دکتر سلجوقی سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گفت: علاقمندیم با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی در زمینه آموزش ها و پژوهش های مهارتی اعضای کانون صنفی جامعه کارگری و خانواده های آنان اقدام موثر و اجرایی انجام دهیم.
دبیرکل کانون عالی انجمن های  صنفی کارگری کشور: دانشگاه جامع علمی کاربردی بهترین مسیر بهره مندی جامعه فرهیخته کارگری از آموزش ها و پژوهش های مهارتی است.

در این دیدار که روز دوشنبه سوم مرداد در محل واحد استانی برگزار شد دبیر جامعه اسلامی کارگران خراسان رضوی  افزود : این کانون حدود 125 انجمن صنفی در سطح استان دارد که مجموعه ای بالغ بر 500 هزار نفر را پوشش می دهد که علاقمندیم در زمینه آموزش های مهارتی برای این افراد حداکثر اقدامات موثر را انجام دهیم و در این مسیر دانشگاه جامع علمی کاربردی بهترین گزینه است.

دبیر جامعه اسلامی کارگران استان ادامه داد: این کانون در نظر دارد با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی بستر و زمینه را جهت برگزاری دوره های بلند مدت، کوتاه مدت، ورکشاپ ها و استارتاپ ها و دوره صلاحیت حرفه ای را برای مخاطبین هدف که جامعه عزیز کارگری استان هستند فراهم آورد.

در این جلسه دکتر سلجوقی، سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن اشاره به فعالیت های دانشگاه جامع علمی کاربردی در عرصه های مختلف اموزشی و پژوهشی مهارتی گفت: واحد استانی خراسان رضوی با داشتن تجربه های موفق در زمینه های اموزش های کوتاه مدت، ورکشاپ ها و استارتاپ ها و ... آمادگی خود  را جهت  همکاری لازم برای تامین بستر و فضای آموزشی مهارت محور برای همه اعضای کانون صنفی جامعه کارگری و خانواده های آنان اعلام می دارد .

هم چنین در این نشست نیازهای آموزشی و پژوهشی کارگران استان مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر شد کارشناسان کانون و دانشگاه با بررسی بیشتر زمینه را برای همکاری بیشتر فراهم آورند.

( ۱ )