برگزاری نمایشگاه غذا،دسر و شیرینی در دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خراسان رضوی،نمایشگاه غذا،دسر و شیرینی 75 نفر از دانشجویان رشته های آشپزی وقنادی مرکز آموزش علمی کاربردی پردیسان مشهد با حضور دکتر سلجوقی،رئیس واحد استانی، محسن عباسی،مدیریت هتل پردیسان و صفدر مختارزاده،رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی پردیسان مشهد برگزار شد، دانشجویان شرکت کننده در این نمایشگاه، با هنرمندی و زیبایی تمام، مجموعهای حدود 195مجصول از منوهای متفاوت غذا، دسر و شیرینی را تهیه و در محل کافه مطالعه هتل در معرض نمایش قرار دادند که با استقبال شرکت کنندگان مواجه شد.
رئیس واحد استانی در حاشیه این نمایشگاه و در قدردانی از دانشجویان و دست اندرکاران برگزاری این نمایشگاه گفت:اهمیت برنامه های فرهنگی در راستای ایجاد شور و نشاط در مراکز دانشگاهی برکسی پوشیده نیست و برگزاری این گونه نمایشگاه ها که به معرفی الگوهای غذایی سالم و معرفی سبکهای غذایی اصیل ایرانی، افزایش انگیزه، خلاقیت و نوآوری در دانشجویان و در نهایت ایجاد نشاط دانشجویی در فضای دانشگاه بود را باید تقویت و گسترش داد.
