۱۶ دی ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۸۹۷۳ اخبار اسلایدر
اولین کارگاه آموزشی منطقه ای ارتفا سطح توانمندی در حیطه مجموعه مقررات و قوانین آموزش های عالی مهارتی کارکنان واحد های استانی برگزار شد.

در راستای ارتقا سطح توانمندی در حیطه مجموعه مقررات و قوانین آموزش های عالی مهارتی، پیرو هماهنگی های صورت گرفته از سوی معاونت محترم سنجش، خدمات آموزشی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی-کاربردی، جناب آقای دکتر علایی نوین، اولین کارگاه آموزشی منطقه ای ارتقا سطح توانمندی در حیطه مجموعه مقررات و قوانین آموزش های عالی مهارتی به میزبانی دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان خراسان رضوی در محل سالن همایش های هتل پارس مشهد برای 200 نفر مشکل از معاونین آموزشی  و پژوهشی واحد استانی، مدیران امور آموزشی و پژوهشی مراکز و کارشناسان خدمات آموزشی و دانش آموختگان واحد استانی و مراکز تحت نظارت استان های خراسان رضوی و شمالی برگزار شد.

این مراسم که با حضور رییس واحد استانی خراسان رضوی جناب آقای دکتر تشکری، سرپرست اداره كل امور دانشجویی آقای مهندس شیخ ربیعی و کارشناسان اداره خدمات آموزشی ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد، کارشناسان مراکز علمی کاربردی ضمن بازآموزی اطلاعات آموزشی خود به ارائه سوالات و پیشنهادات خود در جهت بهبود نظام آموزشی دانشگاه پرداختند.

در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر تشکری ریاست واحد استان ضمن خیر مقدم به حضار جلسه، با بیان ضرورت ارتقای سطح دانش و مفاهیم آموزشی در سطح مراکز استان خاطر نشان کرد با توجه به تاکید سازمان مرکزی دانشگاه نسبت به رعایت مقررات آموزشی، اجرای دقیق ضوابط و مقررات آموزشی را مهمترین بخش اجرایی مراکز دانست. ایشان  با توجه به خلا ارتباطی میان سازمان مرکزی و مراکز آموزشی، برگزاری کارگاه های آموزشی را جهت تامین خلا موجود بسیار مهم  دانست. آقای دکتر تشکری در خصوص تغییرات مکرر برخی مراکز نیز افزود با توجه به پیچیدگی بیش از حد مقررات آموزشی، برخی مشاغل موظف در این حوزه ها نباید  در مراکز علمی کاربردی دستخوش تغییرات پی در پی قرار گیرند.

در ادامه این جلسه آقای مهندس شیخ ربیعی سرپرست اداره كل امور دانشجویی ضمن تشکر از واحد استان خراسان رضوی به عنوان میزبان کارگاه، اعلام نمودند که مجموعه قوانین و مقررات آموزشی تدوین شده حاصل 14000 نفر ساعت کار در حوزه معاونت سنجش، خدمات آموزشی و دانشجویی است که به جهت خلا احساس شده در مجموعه مقررات قبلی دانشگاه، مجموعه قوانین به همراه آیین نامه ها و درستورالعمل ها و فرم های مربوط به خدمات آموزشی دانشجویی و فارغ التحصیلان، پس از 8 ماه تلاش در 16 آذر ماه 1394 به صورت کتاب رونمایی شد.

در ادامه جناب آقای شهمیری، کارشناس حوزه خدمات آموزشی سازمان مرکزی دانشگاه در خصوص تغییرات  مجموعه مقررات آموزشی بر اساس آیین نامه های قبلی و آیین نامه جدید مصوب اسفند ماه 1393، وزارت علوم و تحقیقات و فناوری توضیحاتی را اعالام نمودند.  ایشان با بیان تفاوت و مقایسه آیین نامه های قبلی با آیین نامه جدید افزودند در آیین نامه جدید تاکید بیشتری بر نظام آموزش مهارت و فناوری شده و تلاش گردیده است تا بر اساس ماهیت نظام جامع علمی-کاربردی، مقررات وزارت علو بومی سازی شود. ایشان در ادامه با اشاره به تغییر روند ثبت درخواست تجدیدنظر دانشجویان پس از ثبت نمره توسط مدرسان، توضیحاتی در این خصوص ارائه دادند. وی با اشاره به آیین نامه دانشگاه در خصوص شورای آموزشی، به بیان مفاد آن و معرفی شخصیت حقوقی اعضای شورای آموزشی سازمان مرکزی، واحدهای استانی و مراکز علمی کاربردی پرداخت.

مواردی از قبیل تغییرات جدید در نحوه انجام فرایند تغییر رشته، ثبت نمرات، معادل سازی دروس، و توضیحاتی در خصوص دستورالعمل ها و مصوبات مربوط به حوزه دانش آموختگان و فرایند جدید صدور دانشنامه، سامانه ترجمه مدارک تحصیلی و همچنین تغییرات در سطوح تصمیم گیری، تصمیم سازی و مراجع تصمیم گیری در دانشگاه  و ....از جمله مباجثی بود که توسط خانم سلامی برای حضار شرح داده شد.

در ادامه نیز آقای مهندس شیخ ربیعی در خصوص روند نقل و انتقالات دانشجویان توضیحاتی ارائه داد. ایشان با اشاره به سامانه جدیدی در این خصوص که به زودی رونمایی خواهد شد افزود، کلیه نقل و انتقالات دانشجویان به غیر از مهمانی تک درس از سامانه سجاد به سامانه جدید انتقال خواهد یافت.

در پایان جلسه نیز سوالات مکتوب کارشناسان مراکز و واحد های استانی توسط همکاران سازمان مرکزی پاسخگویی شد.